Over mij

Natuurlijk wil ik kort iets over mijzelf vertellen!

Mijn naam is Nicole en ik ben deze blog begonnen. Ik ben op 1 december 1995 geboren, dat houdt in dat ik nu 17 jaar oud ben en mijn sterrenbeeld een boogschutter is. Ik woon samen met mijn ouders, broer, poes Dizzy en hond Lotje in Zwolle.

Ik heb een aantal hobby's: met paarden bezig zijn, met het uiterlijk bezig zijn en fotografie.

De opleiding die ik volg is schoonheidsspecialist op het MBO, niveau 4. Ik doe dat in Zwolle. Ik heb ontdekt dat het toch niet helemaal is wat bij mij past. Ik ben iemand die graag buiten bezig is en daarom ben ik nog steeds van mening dat het paardenwereldje is waar ik hoor. Ik ben ook altijd bij de paarden te vinden. Wel maak ik deze opleiding, hopelijk met succes, af.

Verder ben ik een meisje die het geld niet in haar zak kan houden. Zodra ik geld heb kriebelt het alweer om make-up en kleding te kopen. Daarom ben ik heel blij met mijn baantje bij de TerStal, een kledingwinkel voor iedereen. Er staan veel wensen op mijn lijstje, maar na honderd pogingen om te sparen, heb ik het opgegeven. Ik ben van plan te investeren in mijn toekomst. Ik ben blij met wat ik heb.

Ik werk dus bij TerStal. Een kledingwinkel voor alle soorten en maten. Het is er gezellig, vertrouwd en elke dag weer een uitdaging. Ik hou van kleding. Elk kledingstuk die over de toonbank vliegt. gaat met een goed gevoel de winkel uit.

Dit was een kleine samenvatting van mijn leven.

Liefs,

Nicole


Geen opmerkingen:

Een reactie posten