woensdag 27 maart 2013

Mijn blog in de toekomst

Hoi!

Ik wil even uitleggen hoe mijn blog er uit gaat zien in de toekomst en wat mijn plannen zijn. Omdat ik de laatste dagen er niet veel meer heb op gezet zal ik even duidelijk zijn.

Het is mijn plan om elke dag wat op mijn blog te zetten en ik heb nog genoeg idee├źn dus dat gaat zeker goed komen. Ook wil ik wat vastigheid. Sowieso aan het eind van de maand laat ik zien wat mijn favoriete make-up producten zijn. Ook wil ik aan het eind van de maand laten zien wat ik allemaal heb gekocht. Ik weet nog niet of ik dat in video-vorm ga doen of ik foto-vorm.

Verder geef ik reviews over mijn gekochte make-up/verzorgingsproducten. Ook wil ik outfits laten zien. Dat gaat alleen niet zo makkelijk omdat ik die foto's niet alleen kan maken en er dus iemand mee naar buiten moet. Daarom staat een statief op mijn verlanglijstje. Maar tot die tijd moet er maar even iemand mee.

Ook wil ik laten zien wat ik heb opgemaakt en verlanglijstjes. Ik vind het ook heel leuk om mooie foto's op te zoeken en dat geeft mij inspiratie. Dat vind ik ook leuk om te delen. Ik wil ik make-up looks laten zien. Ook misschien in video-vorm.

Voor de rest komen er allemaal dingen op te staan die ik ter plekke verzin en die ik heel graag wil laten zien en vertellen.

Ik hoop dat jullie een beetje op de hoogte zijn.

xxx nicole

Geen opmerkingen:

Een reactie posten