zondag 3 maart 2013

Meest gebruikt/favorieten februari 2013

Elke maand wil ik een "Meest gebruikt/favorieten" van de maand doen. Afgelopen maand was februari. Dus kijk mee.Het verbaasd mezelf ook een beetje. De foundation van Hema. Altijd zei ik dat hij te dun was en niet dekte. Maar het valt heel erg mee. Dun vind ik hem nog steeds, maar niet vervelend. Een echt dekkende foundation heb ik eigenlijk niet eens nodig. Voor €3 laat ik hem niet meer liggen.

Deze poeder van L'Oreal is echt m'n baby. Ik heb hem al 2 jaar en elke dag gebruikt. Sinds 2 weken heb ik "pan" geraakt. De bodem. Ik kan er nog een hele tijd mee vooruit. En toch vind ik hem niet heel bijzonder goed. Hij kost rond de €15.

Deze combo heb ik ontdekt toen ik eens een keer niet zin had in een roze kleur. Die van Essence gebruik ik voor de oranje kleur en die van NYC gebruik ik voor de glans en hij maakt het gewoon af.

Essence - 30 Secret Girl - ongeveer €3
NYC - 654 Outside CafĂ© - ongeveer €5

Over de highlighter van Catrice heb ik eigenlijk niet zoveel te zeggen behalve dat hij mooi is. Meer glans zou welkom zijn en daarom ga ik ruimte maken voor de NARS Albatross highlighter. De highlighter van Catrice kost rond de €5.

De oogschaduw van Essence is prima. Mijn oogschaduw blijft gewoon de hele dag goed zitten. Wel ben ik nieuwsgierig naar de Urban Decay Primer Potion. Die van Essence kost rond de €3.

Deze quatro van Gosh heb ik ook een soort van her-ontdekt. Ik weet er een perfecte look voor overdag mee te maken. De pigmentatie mag wat beter maar ik hoef niet te klagen. Ik heb hem voor €1 gekocht dus ik weet niet hoe duur hij normaal is. Dit is 001 Modest Liberty.

Dit oogpotlood van Etos heb ik ook al 1,5 jaar. Hij is nu nog maar 4 centimeter kort. Dit is de kohl potlood in 001 Extra Black. En hij is echt heel goed. Als ik mijn make-up er afhaal moet ik echt mijn best doen om hem eraf te krijgen. voor ongeveer €2,50 raad ik hem echt aan.

Over deze mascara heb ik niet veel te zeggen. Klik even op de link om er achter te komen wat ik ervan vind!

Ik ben wel erg onder de indruk van de L'Oreal Caresse lipsticks. Ze zijn lekker romig en blijven goed zitten. Ik heb er 2 van. Dit is nummer 3 Lovely Rose. Ze kosten €15.

 Deze lipgloss van Catrice heb ik ook her-ontdekt. Dit is een lief roze kleur die bij iedereen zal passen. Dit is helaas een Limited Edition en dus niet meer te koop. Dit is nummer C02 Walk On Air.

Dit waren bij meest gebruikte/favorieten van de maand februari. Elke maand komt er een nieuwe.

2 opmerkingen: