maandag 18 februari 2013

Essence €1 koopjes


Bij Kruidvat stond laatst een Essence bak met allemaal ongebruikte make-upjes voor 1 euro. Ik pakte de dingen waar ik nieuwsgierig naar was. Als eerste de gelliner.

Eigenlijk was ik al een tijdje benieuwd naar gelliners. Eindelijk heb ik er één en het bevalt mij zo goed! Hij werkt zo veel fijner dan een eyeliner pen of eyeliner met een dun kwastje. Het blijft ook nog eens beter zitten. Tot nu toe heb ik hem alleen nog maar aangebracht met dit kwastje. Ook voor één euro.

 

De foto is jammer genoeg niet duidelijk maar het is een "angled eyeliner brush". Dus schuin afgesneden. Eerst dacht ik dat hij flut zou zijn. Maar ook deze werkt prima en brengt heel netjes aan. Als laatste heb ik de Volumising Lash Powder gekocht. 


Wat zal ik hier van zeggen. Het lijkt wel of er een mini-suikerspin in zit. Ik snap niet doel van dit poedertje niet. Als je dat kleine mascara borsteltje er in doet en er dan weer uithaalt gaat al dat poeder eruit. Ik zal mij er nog wel een keer in verdiepen en laten weten hoe het werkt. 

Dit waren mijn €1 aankoopjes. Ik zal van de spulletjes nog wel een apart artikel maken met meer informatie. Geen opmerkingen:

Een reactie posten