woensdag 30 januari 2013

Extenso Nailcare


Voor de opleiding die ik doe heb ik ontzettend veel spullen aan moeten schaffen waaronder dit nail care setje van Extenso. Het was niet dat ik zelf een merk mocht kiezen, iedereen van de opleiding heeft dit merk. Ik schrijf hierover omdat Extenso mij verrast heeft. De kwaliteit is echt goed! Als eerst in het rijtje zie je de french-manicure lakjes. Daar heb ik zelf nog niet echt mee gewerkt.

Daarnaast, de gele, is een olie. Deze moet over de nagelriemen en het nagelbed. Ik merk echt heel goed dat deze wat met mijn nagels doet. Hij is zo verzorgend.

Daarnaast staat de cuticle remover. Dat is om nagellak van je nagelriemen te verwijderen. Cuticle betekend ook nagelriem(en).

De doorzichtige daarnaast is de base-coat. Base-coat is er voor om je nagels te beschermen tegen verkleuring van de kleurlak. En omdat wij op de opleiding met rood werken is dat echt wel nodig. Het geeft de kleurlak ook nog eens een mooi basis glans.

De rode lak ernaast is super fijn. Op de opleiding werken wij met rood omdat rood één van de moeilijkste kleuren is om aan te brengen. Er wordt dus eigenlijk direct moeilijk begonnen omdat je het dan meteen goed kan leren. De rode nagellak is heel fijn en dekt na één laagje al heel mooi. En toch, voor de finishing-touch, doen we er twee.

Naast de rode lak staat de topcoat en die is er voor zodat de lak lagen goed blijven zitten. Ik heb echt het gevoel dat het werkt. Van alle topcoats die ik heb gebruikt werkt deze het beste. Bij mijn nagels brokkelen er altijd stukjes af. Bij deze is dat gewoon niet zo. Door deze lakjes met elkaar de gebruiken, blijft het super goed en lang zitten.


1 opmerking: